Privacy Policy

For Privacy Policy in English Language please contact us at info@corpocabana.comUpravljalec podatkovIme piškotkaNamenNamen- podrobnoTrajanje piškotka

Corpocabana d.o.o.

MSM Nova d.o.o.

_utma
_utmb
_utmc
_utmv
_utmz

_gid


__cfduid_PHPSESSID


Spletna analitika, s pomočjo programa Google Analytics (GA, ponudnik Google Inc.), ki pa nima vpogleda v podatke.


cdf služi za povezavanje s CDN omrežjem, ki ga uporabljamo

S piškotkom _utma GA loči uporabnike in njihove spletne seje med seboj. Piškotek služi predvsem štetju obiska na spletnem mestu ter ugotavljanju datuma prvega in zadnjega obiska spletnega mesta.

S piškotkoma _utmb in _utmc GA beleži nove spletne seje. Piškotka služita predvsem ugotavljanju, kako dolgo se uporabniki zadržujejo na spletnem mestu, na podlagi česar lahko ponudnik ustrezno prilagaja vsebine na spletnem mestu.

S piškotkom _utmv se nastavijo in prenašajo informacije o spremenljivkah po meri, ki jih ponudnik nastavi v GA kodi. Gre za piškotek, namenjen razdelitvi (segmentaciji) obiskovalcev, tj. prepoznavi (identifikaciji) obiskovalca kot člana, nečlana, moške, ženske, zaposlene, nezaposlene itd.

S piškotkom _utmz GA beleži, na kakšen način uporabniki pridejo na spletno mesto (npr. katero besedo vpišejo v iskalnik Google, ali preko katere oglasne kampanje pridejo na spletno mesto ipd.).

Več o spletnih piškotkih, ki jih uporablja program Google Analytics, si lahko preberete tukaj 

CDN- Piškotki Content Delivery Network (obvezno)


_PHPSESSID piškotek se uporablja za beleženje in analizo obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.)

_utma – 2 leti
_utmb – 30 minut
_utmc – do konca spletne seje
_utmv – 2 leti
_utmz – 6 mesecev

_gid- 1 dan

- cfuid- 1 leto

-Do konca spletne seje oz. 1 uro.

_PHPSESSID Sejni piškotek (omejen na eno sejo – se izbriše po zaprtju brskalnika ali poteku časovne omejitve seje).